Bemutatkozás

 

Miért jött létre ez az online piac?

Hajdúnánás egy ideális természeti adottságokkal megáldott alföldi kisváros. Alapvetően ezt bármelyik szomszédunk elmondhatja magáról, ahogy azt is, hogy jó minőségű termálvíz csörgedezik a talpunk alatt és, hogy egyszerre építünk a turizmusra, no meg a mezőgazdaságra. Nincs is ebben semmi meglepő, ez az Alföld, a minőségi víz és föld hazája.

Miért vagyunk mi mégis kicsit mások, mint a szomszédaink?

Mert nálunk folyamatos az innováció!

Nem állunk meg egy percre sem, állandóan új dolgokkal rukkolunk elő.

Most éppen ezzel a webshoppal.

Persze ahhoz, hogy legyen itt mit eladnunk, előtte rengeteg újításnak kellett megvalósulnia, melyben a közösségünk tagjainak több évnyi munkája van benne.

Azt is mondhatnánk, hogy ez a webshop a rengeteg erőfeszítés jutalma. Egy olyan felület, ahonnan végre nagyobb közönséghez juttathatjuk el a közösségünk kiváló minőségű, ellenőrzött hátterű, kézzel készített termékeit.

Kik vagyunk?

A Nánási Portéka Piac üzemeltetője a Hajdúnánási Tartósító és Építő Szociális Szövetkezet, mely a hajdúnánási közfoglalkoztatási program keretében megtermelt növényeket és felnevelt állatokat dolgozza fel, hogy igazi ínycsiklandozó háztáji finomságokat juttasson akár a te asztalodra is.

A Szövetkezet úgy gondolta, hogy az általa létrehozott online felületet szívesen megosztja a többi helyi kezdeményezéssel és hajdúnánási termelővel, ezzel segítve közösségünket.

Így kaphatnak helyet a webshop felületén a Nánási Portéka és a Helyi Sajátosságok termékeit is. Mindkettő egy-egy szuper hajdúnánási kezdeményezés.

A Nánási Portéka a helyi őstermelőket fogja össze egy egységes márka alatt, védjegyoltalmat biztosítva számukra. Jelenleg több mint negyvenen állítanak elő Nánási Portéka termékeket, jól ellenőrzött és biztonságos körülmények között az otthonukban, akik közül többen most arra vállalkoztak, hogy a helyi piac mellett itt is elérhetővé teszik az otthon ízeit idéző finomságaikat.

A Helyi Sajátosságok üzeme szintén a közfoglalkoztatási program sikerét igazolja. Hajdúnánáson nagy hangsúlyt fektetünk az ősi mesterségek megőrzésére, a kézműves hagyományaink ápolására. Hajdúnánás az aranyszalma városa, hiszen évszázadokon keresztül szinte egész Európát elláttuk a szalmából készült termékeinkkel. Ezt az ősi mesterséget ma sem feledtük el, a szalmafonás művészete pedig több kézműves tevékenységgel is kiegészül a Helyi Sajátosságok üzemében, melyek eredményét te is megvásárolhatod!

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

  • Mert a házi mindig jobb, mint a bolti!
  • Mert a termékeinkben ott van a termelők szeretete!
  • Mert a kézműves termék nálunk tényleg kézzel készül!
  • Mert rendeléseddel leteszed a voksod a fenntartható gazdálkodás mellett!
  • Mert sok jó ember munkáját támogatod a vásárlásoddal!

A rendelés menete

A rendeléshez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, majd kiválasztanod a szimpatikus termékeket és beállítanod, hogy mennyit szeretnél belőlük venni. Ennyi az egész!

Arra kérünk, hogy a rendelés leadásának idejére figyelj oda és lehetőleg egy-egy vásárlásnál a megrendelt termékek összege haladja meg az 1500 forintot!

Ha hajdúnánási vagy, akkor szerda délig tudod leadni a rendelésed, és a pénteki napon kapod meg a megvásárolt termékeket. Ha Hajdúdorogról, Hajdúböszörményből, Hajdúhadházról vagy Debrecenből szeretnél rendelést leadni, akkor azt kedd délig teheted meg, a termékeket pedig a csütörtöki nap folyamán juttatjuk el hozzád.

A szállítás

Jelenleg Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház és Debrecen területén vállaljuk termékeink kiszállítását, a jó hír pedig az, hogy ezekben a városokban mindent ingyen viszünk ki!